Çınarlı Anaokulu

Belgegeçer : 0282 262 72 29
WEB https://cinarlianaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇINARLI MAH. AY SK. ÇINARLI ANAOKULU BLOK NO: 55 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ
VİZYON : - Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, - Çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrumanları kullanmak, - Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, - Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, - Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek...
MİSYON : Okul öncesi eğitim çağındaki çocukları uygun eğitim ortamlarında sevgi ve şefkat ile destekleyerek, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde özgüveni gelişmiş, ben de varım! diyebilen bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL-İKİLİ